Ulkebølkoret har eksisteret siden 1986 og består af omkring 35 korsangere.
Korets dirigent er Sebastian Clasen.

Lysten til og glæden ved at synge i et blandet voksenkor er en selvfølge for at være med, så udover en god sangstemme er der ingen krav til optagelse i koret.

Koret afholder øveaften hver onsdag kl. 19.30-21.15 på Kløver Skolen, Kløvermarken 1, Sønderborg.

Sæsonen starter sidst i august, og slutter i maj. Hvert andet år er vi på en korudflugt. For nogle år siden var vi på en længere tur til Amsterdam;  i foråret 2015 blev det til en kort tur til Den Fynske Landsby og efterfølgende korkoncert i Musikhuset i Odense. I 2017 var vi med til at fejre Jens Rosendahl i Ballum. 2019 var vi på en dagstur til Ærø, hvor vi blandt andet sang i Bregninge Kirke.

Koret har et alsidigt repertoire, både kirkelig og traditionel kormusik, viser, musical-musik og nyere kompositioner. Med og uden musikledsagelse.

Koret afholder et par koncerter om året. I over 30 år har koret medvirket til en adventskoncert i Ulkebøl Kirke. De senere år har vi sunget til de 9 læsninger i forskellige kirker. Vi medvirker ved Sønderborg-korenes Forårskoncert i Alsion i begyndelsen af maj, men vi synger også gerne på plejehjem o.lign. Send en email til formanden for at booke os og høre om mulighederne.

Der er indlagt en god pause i hver korprøve for vi vægter også det sociale højt. Der er en god stemning i koret og snakken går lystigt på kryds og tværs.

Ulkebølkoret er medlem af Danske Folkekor og Grænsekorene. Vi deltager gerne i deres stævner og får rabat i stævnegebyr ved deltagelse.

Skulle du være interesseret i at synge i Ulkebølkoret, er du velkommen til at kontakte os for yderligere oplysninger. Koret er tilsluttet aftenskolen FOF Sønderborg